Natuurpunt Voorkempen

De Welvaart heeft hulp nodig !

Sinds begin dit jaar heeft Natuurpunt Voorkempen ‘de Welvaart’ in erfpacht van de gemeente Zoersel. Samen met AKABE kris-kras en JNM voorkempen willen we hier een mooi natuurhuis uitbouwen. Maar er is nog heel wat werk aan de winkel.

Zaterdag 27 mei 2023 om 14u in GC ’t Gasthuis in Wijnegem. Indien de voorstelling van 14u volzet is en er nog voldoende interesse is, organiseren we een bijkomende voorstelling om 16u. Na de film kan er nog iets gedronken worden in de foyer.

De boomplantactie op de Kluisbaan was een succes.

De boomplantactie aan de Kluisbaan in Zoersel was een groot succes. Meer dan 90 mensen hielpen op zondag 12 februari mee om 1900 boompjes in de grond te steken. 

De erfpachtovereenkomst van 'De Welvaart' werd getekend.

Op 20 januari werd op het gemeentehuis van Zoersel de erfpachtovereenkomst van ‘De Welvaart’ getekend. Hiermee geeft de gemeente Zoersel dir domein van 2.5 ha in erfpacht aan Natuurpunt voor de volgende 50 jaar.

Help onze tuinvogels beschermen

Maak je keuze uit ons aanbod

Expeditie Natuurpunt 2023 - 3 ploegen !!

3 teams van onze afdeling nemen deel aan de volgende expeditie !!

Beheerploeg: werkdagen

Hier vind je de datums van de werkdagen in maart

Verkoop biowijnen

Je kan bij ons biologische wijnen bestellen. We kunnen jullie een uitgebreid assortiment aanbieden gaande van een lekkere tafelwijn tot een goede klassewijn. Bekijk ons aanbod en maak je keuze.